Veilig zakelijke internetten

Veilig zakelijke internetten

Veilig internetten is een website van de overheid waar voor veilig internetten verantwoordelijke ondernemers en bestuurders tips, tricks en praktische stap voor stap uitleg kunnen vinden over wat ze kunnen doen en laten om veilig te internetten. 

De Veilig Online Ondernemen Academy 

De Academy helpt ondernemers en bestuurders veilig online zaken te doen. De Veilig Online Ondernemen Check helpt bij het bepalen van de prioriteiten. Via vier minicursussen kan de verantwoordelijke snel een overzicht krijgen van welke risico's er spelen en welke keuzes ze kunnen maken om veilig online te werken.
De minicursussen leggen het fundament waarop wij in onze GripOp-Data-Governance-ISMS leergang verder bouwen en u stap voor stap de passende technische en organisatorische maatregelen treft.

De cyber risico scan

Ook kan op de website veilig internetten gratis een Cyber Risico Scan uitgevoerd worden. De scan legt op detailniveau de technische risico's van de eigen website en online omgeving bloot. De organisatie ontvangt hierbij een rapport met verbeterpunten waarmee zij zelf of de IT-leverancier aan de slag kan.

De Academy is gratis als onderdeel van het project Veilig Zakelijk Internetten van VNO-NCW en MKB-Nederland.

MKB pizza-bijeenkomst op woensdag


GripOp-Data-Governance
ISMS leergang

veiligondernemen_check
cyber_risico-scan